Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

VANISH Solutie curatare pete 3L Oxi Action Crystal White

Preț cu TVA: 33.5 lei
Stoc: No
Stoc epuizat
favorite
Cod produs: 8592326005439
 

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Vanish Oxi Action lichid pentru indepartarea petelor si inalbitor, 3l


Vanish Oxi Action Crystal White este un agent de indepartare a petelor deosebit de eficient. Se activeaza si la temperaturi scazute de spalare. Poate fi folosit pe petele mari, clar vizibile, dar este si o solutie eficienta pentru petele mici ratate in timpul spalarii.

Spalare: Adaugati 100 ml de Vanish la detergent. Inmuiere: Dupa inmuiere, spalati hainele ca de obicei, apoi clatiti bine.

Preparare: Aplicati Vanish direct pe pata folosind capacul dozator. Frecati pata dupa cum este necesar. Umpleti capacul dozatorului conform instructiunilor si puneti-l in masina de spalat. Utilizare recomandata: Urmati intotdeauna instructiunile de spalare de pe eticheta materialului sau tesaturii. Inainte de utilizare, testati rezistenta culorii materialului spalat intr-un loc mai putin vizibil. Clatiti si lasati sa se usuce.

Hainele spalate sau tratate cu Vanish pot fi uscate in lumina directa a soarelui sau in orice alta sursa de caldura. Folositi apa calda pana la calduta pentru preinmuiere. Petele persistente pot necesita spalari multiple.

Asigurati-va ca produsul nu intra in contact cu partile metalice (de exemplu, nasturi, fermoare) si nu il utilizati cu inalbitor. Nu lasati Vanish sa se usuce pe hainele spalate (timpul maxim de contact cu produsul este de 10 minute).

Vanish Oxi Action Extra Hygiene este eficient pentru o gama larga de pete: Oxi Stain Removers* ajuta la indepartarea petelor, chiar si a petelor grase greu de indepartat. Ingredientele sale speciale indeparteaza eficient 99,9% din bacterii.**

*Contine peroxid de hidrogen si agenti tensioactivi, care reactioneaza predominant cu pata si sunt eficienti pe o gama larga de pete. **Utilizati biocidele in siguranta! Cititi intotdeauna eticheta inainte de utilizare!