Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Perwoll, Detergent lichid, Renew Wool 3 L 40 spalari 6/bax

Preț cu TVA: 33.95 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: 4015000973342-uniw
 

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

Perwoll Renew Woolle este ingrijirea perfecta pentru cele mai delicate haine din lana, matase, casmir, lana angora si altele. Acest detergent lichid de rufe nu numai ca curata usor, dar si reinnoieste fibrele, prevenind eficient formarea de cocoloase. Formula produsului este destinata atat rufelor colorate, cat si alb, si este potrivita si pentru spalarea mainilor sau diverse programe de spalare. Perwoll Renew Woolle face hainele nu numai curate, ci si minunat de netede. Mai mult, acest detergent are grija nu numai de hainele tale, ci si de planeta - formula sa contine 90% ingrediente naturale, iar sticla este fabricata 50% din plastic reciclat, complet reciclabil.

Ai grija de hainele tale si de planeta! Incercati Perwoll Renew Woolle acum. Click aici!

Capacitate: 3 l

Eficienta: 40 de spalari

Ingrediente: 5-15%: surfactanti anionici, <5%: tensioactivi neionici, sapun. Alte ingrediente: parfumuri (citronellol, geraniol), enzime, conservanti (metilizotiazolinona, benzisotiazolinona).

AVERTISMENT Poate provoca reactii alergice ale pielii. Provoaca iritatii severe ale ochilor. Daca este necesar sfatul medicului, pregatiti ambalajul sau etichetarea. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati manusi de protectie/imbracaminte/protectie pentru ochi/protectie pentru fata. IN CAS DE CONTACT CON OCHI: Clatiti usor cu apa timp de cateva minute. Daca este posibil, indepartati toate lentilele de contact. Continuati clatirea. Daca iritatia ochilor persista: Solicitati asistenta medicala. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spalati cu multa apa. Continutul/recipientele trebuie eliminate in conformitate cu reglementarile nationale.