Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Old Spice Spray Deodorant 150ml Whitewater

Preț cu TVA: 12.1 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: 8001090590572
 

Deodorant spray Old Spice Whitewater, 150 ml

 

Protectie 48 ore impotriva mirosurilor neplacute. Parfumul delicios Old Spice te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului. Deodorantul Old Spice Whitewater are efect toata ziua, pentru ca ai un corp toata ziua, de obicei. Tehnologie cu parfum care nu se estompeaza, pentru un parfum pe care sa il poti mirosi la nesfarsit.

  

 

Anti urme albe si pete galbene. Actioneaza ca un scut protector impotriva urmelor albe si a petelor galbene si ofera o prospetime de lunga durata pe care toata lumea o doreste.

  
Incearca deodorantul spary Old Spice Whitewater! Se spune mereu ca apa este elementul cel mai puternic de pe pamant. Desi spus frecvent, acest enunt este fals, deoarece apa nu este un element si nici nu are puterea izotopului 235 al uraniului. Cu toate acestea, Old Spice Whitewater este un parfum extrem de proaspat, dupa opinia oamenilor de stiinta. Cel putin a celor care stiu ce sa faca pentru a mirosi bine.
  

 

Incepe fresh. Incheie barbatesc cu rutina de prospetime Old Spice! Deodorantul Old Spice Whitewater te ajuta sa indepartezi mirosul corporal neplacut si mirosul neplacut de la subrat. Prin urmare, foloseste azi spray-ul de corp Old Spice si dovedeste ca parfumul sau revigorant este necunoscuta din ecuatia masculinitatii.