Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Old Spice gel de dus 400 ml Restart

Preț cu TVA: 14 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: 8001841861630
 

Gel de dus Old Spice Restart, 400 ml

 

 

Gel de dus si sampon 3-in-1: Are putere 3-in-1, functionand ca gel pentru corp-par-fata. Spuma fina pentru o curatare in profunzime a murdariei si mirosurilor. Prospetimea de durata pe care si-o doreste toata lumea.

   

 

 

Parfum fresh: Parfumul Old Spice Restart, cu note efervescente de citrice, bergamota si condimente albe, te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului.

   
Incepe-ti rutina de prospetime cu gelul de dus Old Spice Restart! Ai un corp? Ai par? Ai o fata? Domnilor, acestea sunt cele mai importante intrebari. Daca raspunsul la una sau toate aceste intrebari este da, atunci facem o afacere. Spuma gelului de dus Old Spice Restart curata murdaria si mirosurile, iar parfumul se aseaza pe corpul tau precum roua asupra unei vai, ca tu sa poti sa fii din ce in ce mai increzator, fara a fi deranjat. Daca, din orice motiv, nu ai nici par si nici corp, acest gel de dus este de asemenea adecvat pentru tine.

Prospetime de lunga durata. Gelul de dus Old Spice Restart intareste puterea masculina, mirosind atat de bine incat vei fi increzator in orice situatie.