Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Kifra Parfum rufe 200 ml Mar&Scortisoara

Preț cu TVA: 35 lei
Stoc: No
Stoc epuizat
favorite
Cod produs: kifra6
 

Parfum de rufe concentrant, Kifra, Mar si Scortisoara, 200 ml, 80 spalari

Cu Kifra, parfum de rufe concentrat, vei adauga o prospetime efervescenta si irezistibila rufelor tale, la care nu vei mai putea renunta. Kifra dureaza de la spalare pana la purtare, si mult dupa.

Cu Kifra parfum de rufe concentrat vei obtine un parfum proaspat activat la spalare, care se va pastra in haine timp indelungat si-ti va da ocazia sa te invalui intr-o diversitate de miresme, in functie de starea ta.

Cum se Foloseste Kifra Parfum de Rufe Concentrat?

Aroma:

  • Scortisoara si Mar este o intoarcere la zilele linistite de iarna alaturi de cei dragi

  • Aroma sa calda, dulce si usor picanta de mere coapte si scortisoara proaspata ne readuce aminte de aromele copilariei si de frumusetea casei parintesti.

Utilizare:

  • Particulele de parfum pot fi folosite pe toate culorile, tesaturile ai in orice maaina de spalat. Pur si simplu se adauga in compartimentul de balsam, inainte de inceperea ciclului de spalare.
  • Pentru un miros persistent al rufelor este de 2,5 ml de parfum de rufe, diluat in 50 ml de apa, insa tu poti doza cantitatea de lichid in functie de cat de parfumate doresti sa fie rufele.

  • O sticla de parfum de rufe Kifra iti va fi suficienta pentru 80 de spalari, astfel ca miresmele tale preferate te vor insoti oriunde mergi un timp indelungat.

Cantitate: 200 ml