Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 50 ronComanda minimă 50 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Baba gel de dus Barbati 400ml Menta

Preț cu TVA: 9.4 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: 8717644485910
 

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

 

 

Gel de dus barbati BABA menta 400ml

 

  • Gel de dus pentru barbati
  • Parfum de menta
  • Valoarea pH-ului prietenoasa cu pielea
  • Testat dermatologic

 

Barbatii fac un pas mai mare, ridica mai greu si ajung mai sus. Nimeni nu poate arunca in aer un copil care rade ca un barbat, de exemplu. Au un fel de entuziasm copilaresc cu care se pot incalzi la sarcina sau jocul lor.

Si cand se incalzesc, se incalzesc si ele. In astfel de cazuri, un dus cald, dar si racoros este bun. De aceea am adaugat extract de menta la primul gel de dus Baba pentru barbati. Si pentru ca ne place sa fie proaspete si sa miros bine.

 

Valoarea pH-ului prietenoasa cu pielea

Parfum de menta

Zilnic

pentru utilizare

Ingrijire blanda

Din 1920

 

Utilizare:

Dupa umezirea pielii, adaugati gel de dus in palma, spumati-l, apoi folositi-l si pe corp, maini si fata, apoi clatiti-l.

Poate fi folosit si pentru baie si dus.

 

[emag-video width="" height="" video-id="35428"][/emag-video]

 

Din 1920, bebelusul emblematic cu buline albastre si albe ofera zilnic ingrijire blanda familiilor maghiare. Cu ingredientele si parfumurile sale binecunoscute, Baba este o alegere cu adevarat inteligenta, potrivita pentru toti membrii familiei. Totul a inceput cu faimosul sapun Lanolinos, dar astazi acopera diferite nevoi cu o gama extinsa de produse: spuma de baie, sampon, lotiune de corp, sapun, sapun lichid si deodorant. Mai mult, baby showers sunt preferatele maghiarelor, marca fiind de ani de zile lider de piata in categorie. Nu e de mirare, din moment ce adevaratul ramazuri incepe in timpul baii de seara, cand copiii se cufunda in lumea lor fanteziena si intra intr-o stare de spirit mai fericita - si acesta este momentul insusi Baba. Misiunea lui Baba este de a apropia parintii si copiii prin joaca usoara. Traiasca Ramazuri!