Transport gratuit de la 5000 ronTransport gratuit de la 5000 ron
Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice Depozit en-gros pentru persoane fizice și juridice
Produse de igienă casnică și igienă personalăProduse de igienă casnică și igienă personală
Comanda minimă 500 ronComanda minimă 500 ron
Prețurile sunt cu TVAPrețurile sunt cu TVA

Airwick aparat odorizant cu priza 19 ml White Flowers 6/bax

Preț cu TVA: 19.5 lei
Stoc: Da

Cumpăr
favorite
Cod produs: 7500139
 

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Air Wick Aparat electric Floare alba de frezie, 19ml

Informatii despre produs

Parfum care dureaza pana la 100 de zile*
Ingredientele necesare
Parfum minunat: cu ulei esential natural.
Fara acetona.
*La un nivel scazut de intensitate a parfumului, daca este folosit 12 ore pe zi.

Pregatire si utilizare

Utilizati numai cu Air Wick sau Botanica by Air Wick.
1. Scoateti partea superioara a sticlei de parfum.
2. Impingeti sticla in dispozitiv pana cand se aude un clic, mentinand-o vertical pana la capat.
3. Conectati conectorul in priza.
4. Puteti seta puterea dorita a parfumului folosind regulatorul de pe partea de sus a dispozitivului (cel mai mare marcaj = cea mai mare putere a parfumului).
5. Daca doriti sa inlocuiti incarcatorul, mai intai deconectati dispozitivul. Pentru a scoate flaconul de parfum, apasati ferm pe partea din fata a dispozitivului.

Avertisment de siguranta

Inainte de utilizare, cititi si urmati instructiunile de utilizare ale produsului si avertismentele in timpul utilizarii.

CITITI INFORMATIILE DE SIGURANTA SI AVERTISMENTELE - PASTRATI-O PENTRU REFERINTE ULTERIOR. DECONECTATI INTOTDEAUNA PRIMERUL INAINTE DE A PRISA SAU DE DECONECTATI UMPLINA DE PARFUM. NU AMPLASATI DISPOZITIVUL INTR-O ZONA IN CARE POATE FI PURT IMPACTAT. Daca dispozitivul este deteriorat, deconectati-l intotdeauna inainte de a-l scoate. Nu utilizati cu un prelungitor sau un splitter. Numai pentru uz interior! PASTRATI IN POZITIA SUPERIOARA. Nu atingeti cu mainile ude sau cu obiecte metalice. Nu utilizati continuu - opriti priza noaptea. In timpul utilizarii, lasati liber zona din jurul dispozitivului la o distanta de 50 cm. Nu obstructionati si nu blocati fluxul de aer din dispozitiv. Nu utilizati in incaperi mici, inchise, rezervate animalelor de companie, fara ventilatie adecvata. Nu asezati in apropierea unei surse de caldura sau in lumina directa a soarelui. Nu asezati pe suprafete lustruite, vopsite sau din plastic. UTILIZATI NUMAI CU REUMPLARILE AIR WICK - UTILIZAREA ALTOR UMPLETI CRESTE RISCUL DE OTRAVIERE SAU PERICOL DE INCENDIU, NUMAI PENTRU UTILIZARE ADULTI. Dispozitivul nu este destinat utilizarii de catre copii sau persoane cu capacitati fizice, senzoriale sau mentale reduse.
Ingrediente periculoase: delta-1-(2,6,6-trimetil-3-ciclohexen-1-il)-2-buten-1-ona, linalol, nerol si acetat de 4-tert-butilciclohexil, 2-metil Contine -3 -(p-izopropil-fenil)-propionaldehida si componente hexil salicilat. Provoaca iritatii severe ale ochilor. Iritant pentru piele. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Daunator vietii acvatice, provoaca daune pe termen lung. Ingrediente: citral, tetra-eucaliptol, geraniol, acetat de geranil, limonen. Poate provoca o reactie alergica. In caz de sfat medical, aveti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Stai departe de copii. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spalati cu multa apa cu sapun. Daca apare iritatia sau eruptia cutanata: Solicitati asistenta/supraveghere medicala. IN CAZ DE INGHITIRE: contactati imediat un CENTRU DE TOXICOLOGIE sau un medic daca va simtiti rau. IN CAZ DE CONTACT CON OCHI: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Daca purtati lentile de contact, indepartati-le daca nu exista nicio dificultate. Continuati clatirea. Daca iritatia ochilor persista: Solicitati asistenta medicala.
Reciclati daca este gol, conform reglementarilor locale. Clientii care sunt sensibili la parfumuri ar trebui sa foloseasca produsul cu precautia cuvenita. Utilizarea odorizantelor nu inlocuieste igiena adecvata.
www.rbeuroinfo.com

Nota privind dispozitivul: Echipamentele electrice nu trebuie aruncate impreuna cu deseurile menajere. Acest simbol de pe produs sau ambalaj indica un produs care nu poate fi aruncat impreuna cu deseurile menajere. Este responsabilitatea utilizatorului sa arunce deseurile marcate la un punct de colectare prestabilit pentru reciclarea echipamentelor electrice si electronice.